تاريخ : یک شنبه 10 مرداد 1395  | 10:55 AM | نویسنده : مهدی گلشنی

زیدان: در بازی‌های تدارکاتی پیروزی و شکست مهم نیست

خبرگزاری فارس: زیدان: در بازی‌های تدارکاتی پیروزی و شکست مهم نیست

سرمربی فرانسوی تیم فوتبال رئال مادرید پس از پیروزی تیمش برابر چلسی گفت: در بازی‌های تدارکاتی پیروزی و شکست مهم نیست.

به گزارش خبرگزاری فارس، زین الدین زیدان سرمربی تیم فوتبال رئال مادرید اسپانیا در نشست خبری پس از بازی تیمش برابر چلسی در آمریکا در بخش مهمی از سخنانش گفت: موراتا امسال در رئال مادرید می‌ماند و هیچ جایی هم نمی‌رود، مطمئن باشید. او با من صحبت کرده و دلخوری‌ها قدیمی برطرف شده است. مشکلی مالی هم بر سر راه نیست و رئال مادرید قرارداد او را با بهترین حالت تمدید خواهد کرد.

زیدان ادامه داد: در بازی اول برابر نماینده پاریس شکست خوردیم و حالا به پیروزی رسیدیم، نه آن شکست و نه این پیروزی چندان مهم نیست، در بازی‌های تدارکاتی باید به فکر تدارک باشیم و شک ندارم که کونته، سرمربی محترم چلسی هم نگران شکست مردانش نیست.

زیدان درباره رونالدو گفت: او به زودی به ما ملحق می‌شود اما عجله‌ای برای این مهم نداریم. او باید استراحت داشته باشد و به فکر مصدومیتش باشد.

انتهای پیام/ر


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : یک شنبه 10 مرداد 1395  | 10:55 AM | نویسنده : مهدی گلشنی

هاشمی: حضور روسیه در المپیک تاثیرگذار است

خبرگزاری فارس: هاشمی: حضور روسیه در المپیک تاثیرگذار است

رئیس کمیته ملی المپیک گفت: حضور روسیه در المپیک تاثیرگذار است و به کیفیت برگزاری مسابقات کمک می‌کند.

به گزارش خبرگزاری فارس، کیومرث هاشمی رئیس کمیته ملی المپیک، گفت: در هفته دوم بازی ها با توجه به اینکه مسابقات مدال آور برای ایران برگزار می شود، بار ترافیک پروازی بیشتری داریم. وضعیت مدال آوری ما به لحاظ رنگ نشان ها خوب است اما فراموش نکنید المپیک عرصه لحظه ها است و خوشبختانه بیشتر ورزشکاران ما نسبت به دوره قبل تجربه بیشتری دارند و المپیک قبلی حضور داشتند. امیدواریم موج خوبی با مدال احتمالی تیراندازی در هفته اول نیز به راه بیافتد

 

وی درباره حضور روسیه در المپیک ریو، اظهار داشت: تصمیم حذف نشدن کاروان روسیه از المپیک کار درستی بود، حق نبود که این اتفاق رخ بدهد به هر حال حضور این کشور در المپیک تاثیر گذار است و به کیفیت مسابقات کمک می کند.

به گزارش فارس، تاکنون 23 ورزشکار به ریو اعزام شده‌اند و فردا (دوشنبه) دوچرخه‌سواری، علی مرادی رئیس فدراسیون وزنه‌برداری و پزشک این تیم راهی برزیل می‌شوند.

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : یک شنبه 10 مرداد 1395  | 10:54 AM | نویسنده : مهدی گلشنی

سیستم رنکینگ داخلی تنیس روی میز کشور راه اندازی می‌شود

خبرگزاری فارس: سیستم رنکینگ داخلی تنیس روی میز کشور راه اندازی می‌شود

فدراسیون تنیس روی میز در راستای ایجاد شرایط بین المللی در مسابقات کشور، رنکینگ داخلی راه اندازی می کند.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی فدراسیون تنیس روی میز، فدراسیون جهانی تنیس روی میز چندین سال است که رده بندی بازیکنان جهان را بر اساس سیستم رنکینگ که هر ماه و با اعطای امتیاز به مسابقات مختلف در قاره‌های جهان رده‌بندی بازیکنان جهان را مشخص می‌کند و ورزشکاران کشورمان نیز در طول سال با این سیستم برخورد دارند، به همین منظور فدراسیون تنیس روی میز در نظر دارد با راه اندازی این سیستم در کشور ضمن ایجاد انگیزه بین کلیه ورزشکاران، آشنایی بیشتر بازیکنان با این سیستم، ضریب امتیازی برای مسابقات کشور تعیین کند.

سیستم رنکینگ در کشورمان یکی از واحدهای زیر مجموعه کمیته مسابقات فدراسیون تنیس روی میز است که آئین نامه محاسبه امتیازات رنکینگ بازیکنان کشور و در نظر گرفتن امتیاز برای مسابقات کشور، بر اساس قوانین 2016 فدراسیون جهانی در حال نهایی شدن است و در کشور اجرایی خواهد شد و به کلیه مسابقات و برد و باخت بازیکنان امتیاز تعلق خواهد گرفت.    

این رنکینگ قرار است فعلاً در رده بزرگسالان راه اندازی می‌شود و در آینده رده‌های سنی دیگر را نیز در بر خواهد گرفت.

انتهای پیام/س


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : یک شنبه 10 مرداد 1395  | 10:54 AM | نویسنده : مهدی گلشنی

زمان برگزاری مسابقات دوچرخه سواری المپیک اعلام شد

خبرگزاری فارس: زمان برگزاری مسابقات دوچرخه سواری المپیک اعلام شد

مسابقات دوچرخه سواری المپیک 2016 از 16 مرداد در بخش جاده آغاز و 31 مرداد در بخش کوهستان به پایان می‌رسد.

به گزارش خبرگزاری فارس، کمیته برگزاری مسابقات المپیک، زمان برگزاری رقابت‌های دوچرخه سواری را اعلام کرد که به شرح زیر است:

دوچرخه‌سواری سرعت جاده (6 و 7 آگوست – 16 و 17 مرداد)

دوچرخه‌سواری تایم تریل (10 آگوست – 20 مرداد)

دوچرخه‌سواری ترک (11 تا 16 آگوست – 21 تا 26 مرداد)

دوچرخه‌سواری BMX (17 تا 19 آگوست – 27 تا 29 مرداد )

دوچرخه‌سواری کوهستان ( 20 تا 21 آگوست – 30 و 31 مرداد)

 

قادر میزبانی، میرصمد پورسیدی و آروین معظمی سه ملی پوش دوچرخه سواری هستند که باید در المپیک ریو به مصاف رقیبان سرشناس خود بروند.

انتهای پیام/س


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : یک شنبه 10 مرداد 1395  | 10:54 AM | نویسنده : مهدی گلشنی

شالکه کوکه از سویا اسپانیا را می‌خواهد

خبرگزاری فارس: شالکه کوکه از سویا اسپانیا را می‌خواهد

تیم فوتبال شالکه در آستانه جذب مدافع کناری اف.ث سویا قرارگرفته است.

به گزارش خبرگزاری فارس، منابع آلمانی خبر از این می‌دهند که شالکه در فاصله کمی با جذب «کوکه»مدافع راست و ۲۹ ساله سویا حضور دارد.

مطابق اعلام روزنامه بیلد، آبی‌پوشان گلزن‌کرشن در فرصت باقیمانده تا شروع رقابت‌های فصل جدید باشگاهی تدارک دو مدافع میانی و کناری را می‌بینند. آنها با شناسایی ستاره با تجربه تیم اسپانیایی، بازیکن مورد نظر خود را برای پست دفاع راست شناسایی کرده‌اند.

این در حالیست که وی با تیم لالیگایی تا سال ۲۰۱۸ قرارداد دارد.

گفته می‌شود ارزش وی در بازار نقل و انتقالات بالغ بر ۴ میلیون یورو است.

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : یک شنبه 10 مرداد 1395  | 10:53 AM | نویسنده : مهدی گلشنی

فولر:لورکوزن بازیکنان کلیدی‌اش را حفظ می‌کند

خبرگزاری فارس: فولر:لورکوزن بازیکنان کلیدی‌اش را حفظ می‌کند

مدیر ورزشی تیم فوتبال بایرلورکوزن به هواداران اطمینان خاطر داد باشگاهش بازیکن کلیدی از دست نخواهد داد.

به گزارش خبرگزاری فارس در چند روز گذشته در برخی اخبار عنوان شد ممکن است لورکوزنی‌ها چند بازیکن مهم کلیدی خود را جمله عمر توپراک و کالاهان اوغلو  را در فاصله کم تا شروع مسابقات فصل جدید باشگاهی از دست دهند.

در این ارتباط رودی فولر اطمینان خاطر داد چنین موردی در برنامه‌های باشگاهش نیست.

وی اظهارداشت: آنچه مسلم و قطعی بوده، این است که لورکوزن هیچیک از بازیکنان اصلی و کلیدی‌اش را از دست نخواهد داد.

با این اظهار نظر کوتاه شایعه فروش بازیکنان مهم تیم متنفی شد.

فولر همچنین افزود:لورکوزن تصمیم دارد تا شروع فصل یکی،‌دو بازیکن جدید بگیرد. البته این نفرات تا حد امکان به صورت قرضی خواهند بود.

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0

راه‌اندازی درمانگاه فدراسیون پزشکی ورزشی در دهکده بازی‌های المپیک

خبرگزاری فارس: راه‌اندازی درمانگاه فدراسیون پزشکی ورزشی در دهکده بازی‌های المپیک

رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی از ایجاد درمانگاه این فدراسیون در محل استقرار ورزشکاران کشورمان در دهکده بازی های المپیک در ریودوژانیرو برزیل خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از فدراسیون پزشکی ورزشی، غلامرضا نوروزی که در راس گروه پزشکی ویژه بازی‌های المپیک در ریو حضور دارد، گفت: مقدمات لازم برای  ارائه خدمات درمانی اعم از پزشکی و توانبخشی به ورزشکاران کشورمان در دهکده بازی‌ها فراهم شده است. ضمن آرزوی صحت و سلامت کامل برای تمام ورزشکاران عزیزمان، در صورت بروز هرگونه مشکل جسمی این آمادگی را داریم که به صورت تمام وقت در دهکده بازی‌ها خدمات لازم را به قهرمانانمان ارائه کنیم.

نوروزی خاطر نشان کرد: به همین منظور در محل اسکان کاروان ایران درمانگاهی راه اندازی شد. در کنار آن چنانچه نیاز به درمان تکمیلی باشد هماهنگی لازم با تیم پزشکی بازی‌ها نیز انجام شده است تا در اسرع وقت نسبت به تکمیل پروسه درمان ورزشکارانمان اقدام شود.

انتهای پیام/س


ادامه مطلب
نظرات 0

آذربایجان شرقی قهرمان مسابقات مینی گلف شد/آغاز مسابقات گلف مردان قهرمانی کشور

خبرگزاری فارس: آذربایجان شرقی قهرمان مسابقات مینی گلف شد/آغاز مسابقات گلف مردان قهرمانی کشور

تیم آذربایجان شرقی عنوان قهرمان مسابقات مینی گلف کشور را به خود اختصاص داد.

به گزارش خبرگزاری فارس، مسابقات مینی گلف قهرمانی کشوربه میزبانی شهر تبریز از 6 تا 8 مردادماه در مجموعه تفریحی توریستی ائل گلی با عنوان یادواره شهدای مدافع حرم استان آذربایجان شرقی برگزار شد که ورزشکارانی از بیش از 20 استان کشور در این دوره از مسابقات به رقابت پرداختند. در این مسابقات مینی گلفرهای آذربایجان شرقی در هر دو رده آقایان و بانوان به مقام قهرمانی این دوره از مسابقات دست یافتند.

در بخش انفرادی بانوان، فاطمه مطلب زاده از آذربایجان شرقی با کسب اسکور 135 به عنوان بهترین بازیکن و قهرمان مسابقات شناخته شد. پس از وی سیما شاه محمدی و سیده زهرا حسینی هر دو از استان اردبیل به مقام های دوم و سوم دست یافتند.

در بخش تیمی بانوان نیز تیم الف آذربایجان شرقی با کسب اسکور 277 به عنوان قهرمانی مسابقات دست یافت و تیم های اردبیل و اصفهان به ترتیب حائز رتبه های دوم و سوم شدند.

در بخش انفرادی آقایان، مهدی باغبان از آذربایجان شرقی با کسب اسکور 113 به عنوان برترین بازیکن و قهرمان مسابقات شناخته شد و پس از وی حسن شاهی وند از لرستان و طاها مولایی از اردبیل بترتیب دوم و سوم شدند.

به این ترتیب تیم الف آذربایجان شرقی به مقام قهرمانی کشور رسید، تیم لرستان به مقام دوم دست یافت و تیم تبریز ب نیز به مقام سوم این دوره از مسابقات رسید و در پایان هیئت گلف آذربایجان شرقی به عنوان بهترین و برترین هیئت گلف کشور و میزبان برتر کشور انتخاب شد. تیم سیستان و بلوچستان نیز به عنوان تیم اخلاق این دوره از مسابقات برگزیده شد.

در مراسم اختتامیه که با حضور کیکاووس سعیدی رئیس فدراسیون گلف برگزا شد با اهدای جوایز ورزشکاران از خانواده های معظم شهدای مدافع حرم با نمادین اهداء مدال طلای قهرمانی این دوره از مسابقات تقدیر به عمل آمد.

 

آغاز مسابقات گلف مردان قهرمانی کشور با حضور بی‌سابقه گلفبازان

پانزدهمین دوره از مسابقات گلف قهرمانی کشور آقایان جام گرامیداشت شهدای مدافع حرم با حضور بی سابقه 100 گلفباز و 23 تیم از 16 استان کشور فردا و پس فردا در زمین گلف مجموعه ورزشی انقلاب برگزار می شود.

مسابقات گلف قهرمانی کشور آقایان در رده سنی جوانان زیر 18 سال و بزرگسالان زیر 30 سال برگزار خواهد شد.

استان های اصفهان، چهارمحال بختیاری، زنجان، تهران، کرمان، سمنان، همدان، خوزستان، لرستان،گلستان،مازندران،قم، اردبیل و کرمانشاه و گیلان در این دوره از مسابقات حضور دارند.

انتهای پیام/س


ادامه مطلب
نظرات 0

دولت در مقابل زیاده خواهی‌های آمریکا اقدام عملی انجام دهد

خبرگزاری فارس: دولت در مقابل زیاده خواهی‌های آمریکا اقدام عملی انجام دهد

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شاهد در انتقاد به انفعال دولت در مقابل آمریکا گفت: مطالبه ما از دولت این است که در مقابل نقض برجام، برجام را نقض کرده و در مقابل تحریم‌های جدید دولت آمریکا در دوران پسا برجام موضعی قاطعانه و عملی اتخاذ کند.

سهیل کیارش مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شاهد در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، با اشاره به گذشت چند ماه از اجرای برجام، گفت: همان‌طور که مقام معظم رهبری در تأیید مصوبات مجلس شورای اسلامی در مورد اجرای برجام شروطی را مشخص کردند که در مقابل اجرای این شروط به دولت اجازه اجرای برجام داده شد و این شروط آخرین خط قرمزهای مطرح‌شده است که آنچه الان ما می‌بینیم، این است که بیش‌تر این خط قرمزها محقق نشده است، از جمله مهمترین آنها وضع شدن تحریم‌های جدید توسط ایالات متحده آمریکا به بهانه‌های مختلف است که متأسفانه دولت هیچ موضع قاطعی در برابر این تحریم‌ها نگرفته است و موضع آمریکایی‌ها روزبه‌روز تشدید شده و در عین حال موضع دولت در برابر آنها ضعیف بوده است.

کیارش در ادامه به ضرورت اقدام عملی دولت پرداخت و اظهار داشت: ضرورت موضع دولت و اقدام متقابل دولت برای حفظ استقلال کشور و جلوگیری از زیاده‌خواهی‌های آمریکا ضروری است و مناسب‌ترین اقدام در مقابل نقض برجام توسط آمریکایی‌ها این است که دولت جمهوری اسلامی ایران هم خود را متعهد به اجرای برجام نداند.

وی در ادامه افزود: باید تلاش برای برگشت به وضعیت یک سال قبل در حوزه هسته‌ای را آغاز کنیم، هرچند که ما خیلی عقب افتاده‌ایم و چند سال به عقب برگشته‌ایم، اگر دولت اقدام مناسب و قاطع انجام بدهد، آمریکایی‌ها خواهند فهمید که دولت در تحقق خواسته‌های خود قاطع است.

این فعال دانشجویی در ادامه به مطالبه اصلی جریانات دانشجویی پرداخته و افزود: مطالبه ما به عنوان جریان دانشجویی از دولت این است که در مقابل نقض برجام، برجام را نقض کرده و در مقابل تحریم‌های دولت آمریکا که در دوران پسابرجام انجام گرفته است، موضعی قاطعانه اتخاذ کند. این تحریم‌ها از نظر ما نقض برجام است و توجیه‌های ساده‌ اندیشانه وزارت امور خارجه خصوصاً آقای عراقچی خارج از شروط رهبری است و سوال اصلی ما از وزارت امور خارجه این است، مگر اجازه اجرای برجام به دولت تعهد اجرایی شروط رهبری نبوده است؟

کیارش در پایان با اشاره به سابقه سیاه دولت آمریکا، گفت: آنچه معلوم است، این است که آمریکایی‌ها نخواهند گذاشت، چه امروز و چه در آینده جمهوری اسلامی ایران از قِبَلِ برجام نفعی برای خود برداشت کند. ما در جلسات مختلف به دوستان وزارت امور خارجه گفته‌ایم و الان نیز بر آن تأکید داریم که اگر یکی از تعهدات آمریکا که در برجام به آن متعهد شده است، اجرایی شده باشد، ما نیز از برجام حمایت می‌کنیم.

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : یک شنبه 10 مرداد 1395  | 10:51 AM | نویسنده : مهدی گلشنی

خلبان ارتشی با 17 ترکش در بدن به آسمان پرکشید+عکس

خبرگزاری فارس: خلبان ارتشی با 17 ترکش در بدن به آسمان پرکشید+عکس

استاد خلبان رضوان قره داغی از پیشکسوتان هوانیروز ارتش جمهوری اسلامی ایران به یاران شهیدش پیوست.

به گزارش گروه دفاعی خبرگزاری فارس، استاد خلبان رضوان قر‌‌ه داغی از قدیمی‌ترین خلبانان هوانیروز ارتش جمهوری اسلامی ایران روز پنجشنبه 8 مردادماه بر اثر جراحات بجا مانده از دورا دفاع مقدس به یاران شهیدش پیوست.

وی اولین خلبان ایرانی بود که بعد از خلبانان امریکایی موفق به دریافت گواهی نامه هلکوپتر کبرا (بل 209) در پیش از انقلاب شده بود و علاوه بر آن گواهینامه هلکوپترهای جت‌رنجر (بل 206)، UH-1 (بل 205) و توفورتین (بل 214) نیز داشت.

خلابن قره داغی از جمله اساتید شهید خلبان علی اکبر شیرودی بود که در سالهای دفاع مقدس با شرکت در عملیت های متعدد چندین بار از ازناحیه چشم، گوش و سر مورد اصابت 17 ترکش قرار گرفت.
انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0

تعداد کل صفحات : 102 :: 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 >